Cafea boabe Lavazza Tierra Brasile Intense, 1 Kg

Lavazza
75,21 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Lavazza
Disponibil in stoc

Descriere

Un amestec superior de cafea Arabica braziliană și „Conillon” - o varietate de Robusta spălată - care creează un espresso cu un profil intens și un gust rafinat. Amestecul este caracterizat de note blânde care învăluie cu un echilibru perfect de dulceață, cacao și alune. 

Origins sunt cele mai recente completări la ¡Tierra, certificată de Rainforest Alliance! proiect, care își propune să dezvolte produse care continuă să îmbunătățească condițiile sociale și de mediu în comunitățile cultivatoare de cafea. Noua gamă reafirmă angajamentul Lavazza de a promova agricultura durabilă și de a recunoaște munca tuturor celor implicați în lanțul de aprovizionare, a spus compania italiană de cafea.

¡Tierra! Gama Origins a fost concepută pentru a satisface cerințele pieței contemporane. in timp ce calitatea, gustul și proveniența sunt imperative, consumatorii de astăzi sunt responsabili din punct de vedere social și au o minte etică. Aceste noi amestecuri oferă hotelierilor, barurilor și restaurantelor mai multe opțiuni etice pentru clienții lor.”

Detalii

Categorii
Greutate
1 kg
Brand
Pachet
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review